Bij massagepraktijk Lucia-massage staat niet de tijd, maar jijzelf centraal. Je zult rust en aandacht ervaren, zonder tijdsdruk. Op de massagetafel met een zacht achtergrondmuziekje kun je helemaal ontspannen en genieten van de massage met een geurige olie.

 

Het is mijn passie om vanuit mijn rust en met gerichte aandacht mensen te helpen ontspannen, klachten te helpen verminderen en om iemand zich meer bewust te laten worden van zichzelf. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal kan iemand soms wel extra steun in de rug nodig hebben.


Elke massage is anders. Bij de eerste afspraak hoort een kort kennismakingsgesprek, waarin ik wat vragen stel met betrekking tot je gezondheid. Deze informatie is voor mij van wezenlijk belang. Zo kan ik bepalen wat je lichaam wel, of juist niet, nodig heeft tijdens de massage. Ik gebruik geurige olie. je wordt warm toegedekt op plaatsen waar niet gemasseerd wordt.

 

Lucia-massage richt zich vooral op vrouwen en is niet bedoeld voor seksuele doeleinden!