Mijn naam is Lucia Casula.

Geboren en wonend in Deventer. 

 

Ik heb altijd al een passie gehad voor meditatie, ontspanning, mindfulness , lichaamswerk, wellness en massages.

 

Omdat ik graag voor mensen zorg ben ik begonnen aan de opleiding Reiki 1 en Holistische massage,  om te leren over het lichaam en verschillende massage technieken. Daarnaast heb ik de Hotstone massage en Zwangerschaps massage behaald via Massage Academie gevestigd in Apeldoorn en de Indiase hoofdmassage behaald via Wellnessinstituut gevestigd in de Veluwse bron in Emst.

 

Één van mijn dromen is een eigen praktijk te hebben. Dit heeft geleid dat ik nu in Colmschate ben gaan wonen en een eigen praktijk ben begonnen.

Het belangrijkste voor mij is dat klanten met een heel goed gevoel naar huis gaan en zich zeer ontspannen voelen. Ik bied hiervoor diverse massages aan.

 

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt als hij of zij naar mijn praktijk komt. Dit begint al bij binnenkomst. In mijn praktijk probeer ik een rustgevende omgeving en sfeer te creëren. Passie voor mensen om met gerichte aandacht te helpen te ontspannen, klachten te helpen verminderen en om meer bewust te laten worden van zichzelf.

 

Niet alleen het lichaam wil ontspanning maar ook de geest. 

Als de geest kan ontspannen dan zal het lichaam ook tot rust komen.

 

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

 

 

Met vriendelijke groetjes,

 

Lucia Casula.