een mededeling, recensie, of commentaar? laat het dan hieronder weten:

Commentaren: 10
 • #10

  Kim T (vrijdag, 31 maart 2023 10:23)

  Een erg fijne massage gehad, maar dat is niet het enige wat lucia doet.
  Ze laat je compleet ontspannen door vooraf een fijn gesprek te hebben onder het genot van een kopje thee. Je krijgt snel het gevoel bij lucia dat ze te vertrouwen is en dat is erg prettig.
  Zeker voor herhaling vatbaar!

 • #9

  Esther (zaterdag, 30 oktober 2021 21:05)

  Ik heb samen met mijn zusje van een geweldige high-tea duo massage mogen genieten bij Lucia massage. We werden hartelijk ontvangen en we konden naast de professionele massage genieten van een mooi gedekte etagere met heerlijke hapjes. Zeker een aanrader en ook superleuk om cadeau te geven aan iemand!

 • #8

  Alicia (dinsdag, 07 juli 2020 15:59)

  Heel tevreden over de massages. Ben weer ontspannen de deur uitgegaan.

 • #7

  Melanie (dinsdag, 26 november 2019 19:41)

  Heerlijk tot rust gekomen bij Lucia.

  Ik heb een drukke tijd achter de rug en ik dacht dat het voornamelijk fysiek was. Maar tijdens de massage kwamen er ook enkele emoties los, die wel vast zaten. Door Lucia voelde ik mij heel erg op het gemak. Fijne ruimte, fijne sfeer en fijne masseuse! De gehele dag zat ik in een ontspannende roes, waar ik optimaal van heb genoten.

  Ik raad het aan, fysiek maar vooral ook mentaal.

  Ik kom snel weer langs!. Gr

 • #6

  Samantha E. (zondag, 24 juni 2018 21:11)

  Super fijn!

  Ik heb de high-massage afgelopen week geboekt met mijn moeder en het was super. We kwamen aan in een mooie, fijne en schone kamer. Daarna kregen wij badjassen en mochten we om en om genieten van de massage. De massage was ontspannend door de warme olie en op de achtergrond een fijn muziekje. Als de ander moest wachten, kon die genieten van de lekkere hapjes (baklava, vers fruit etc.) Een kopje thee of water. Ook kon je ervoor kiezen om gebruik te maken van de voetmassage (verwarmde voetenzak met massage). Zeker de moeite waard en tot snel!

 • #5

  Myrdhin (maandag, 19 maart 2018 20:02)

  Ik heb nu bij een aantal verschillende masseurs massages gehad, maar nog niet eerder zo goed en aandachtig. Ze wist echt de knopen te vinden, en behandelde deze met zorg. En dat terwijl ze nog niet eens zo lang bezig is. LucĂ­a heeft echt talent.

 • #4

  Laura (zaterdag, 06 januari 2018 22:47)

  Lucia geeft ontzettend fijne massages. Het is integer en ik kan me overgeven aan de ontspanning. Je moet het gewoon doen en ervaren. Je denkt vaak dat het niet nodig is of er is een drempel om het jezelf te gunnen maar het is zoveel waard. Helemaal opgeladen kun je weer met je dagelijkse dingen aan de gang. Gewoon doen dus!

 • #3

  Emar (maandag, 18 december 2017 22:38)

  Natuurtalent! Door Lucia heb ik vrijwel geen pijn meer in nek en schouders!

 • #2

  Dinie (maandag, 18 december 2017 21:41)

  Met pijn inijn onder rug bij Lucia geweest en na 1 behandeling was al bijna de pijn verdwenen ik kom zeker terug

 • #1

  Sandra (vrijdag, 15 december 2017 20:02)

  Ik ben een aantal keren door Lucia gemasseerd en elke keer ontspannen de deur uit gelopen. Goede uitleg, professioneel en ik zal zeker met regelmaat terugkeren. Zeer aanbevolen!